Tuesday 12 May 2009

ITC TT'den Basın Açıklaması



ITC TT'den Basın Açıklaması
Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği, Yeni dönemle ilgili bir basın bildirisi yayınladı


Tarih : 12 Mayıs 2009

Bu yeni dönemde milletimizin menfaatleri doğrultusunda daha fazla çalışmalarda bulunacağız. Temsilcilik Türkmeneli ve tüm dünya da yaşayan Türkmenlerin sesi olmaya devam edecektir. Özellikle insanlarımızın fikrinde gönlünde olan düşünceleri yerine getirme noktasında elinden gelen gayreti gösterecektir. ITC Lideri Dr. Saadettin ERGEÇ'in konuşmalarında da sürekli belirttiği gibi, "Bu Cephe tüm Türkmenlerin Cephesidir. Hiçbir bölge, iklim ve mezhep ayrımı olmadan tüm Türkmenlere kapısı açıktır."



Haklı davamızı anlatmada noktasında tüm Görsel ve işitsel imkanları azami derece de kullanacağız. Bu bağlamda, Milletimizin geçmişte yaşadığı, katliamlar, soykırımlar ve haksızlıkları dünya ya duyurma öncelikli işlerimiz arasındadır.



Irak'ın ve Türkmeneli'nin layık olduğu müreffeh ve huzurlu bir bölge düzeyine yükseltmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Kardeşliği, asırlarla ifade edilen Irak ve Türkiye halklarının dostluklarının artarak devam etmesine büyük önem veriyoruz, bu temel düşünceyle mevcut yakın ve dostane ilişkileri daha da ileriye götürme kararındayız.
Bu dava için şehit olmuş büyüklerimizin mücadele azmi, bize güç vermekte ve heyecanımızı artırmaktadır.



Temsilciliğimiz çalışmalarına katkı ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.



Irak Türkmen Cephesi


Türkiye Temsilciliği
Kerkuk.net

No comments: