Saturday 9 May 2009

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği Yeni Döneme Başladı



08 Mayıs 2009, Cuma

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği, Yeni dönemle ilgili şu açıklamayı yaptı: Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilciliği, Yeni dönemle ilgili şu açıklamayı yaptı:
Bu dönemde milletimizin menfaatleri doğrultusunda daha fazla çalışmalarda bulunacağız. Temsilcilik Türkmeneli ve tüm dünya da yaşayan Türkmenlerin sesi olmaya devam edecektir.
Özellikle insanlarımızın fikrinde gönlünde olan düşünceleri yerine getirme noktasında elinden gelen gayreti gösterecektir. ITC Lideri Dr. Saadettin ERGEÇ'in konuşmalarında da sürekli belirttiği gibi, "Bu Cephe tüm Türkmenlerin Cephesidir. Hiçbir bölge, iklim ve mezhep ayrımı olmadan tüm Türkmenlere kapısı açıktır."

Bunun yanında ITC'nin Kerkuk.NET sitesi tüm milletimize açıktır. Görüşlerinizi, yazılarınızı bize gönderin. Bu bizi fazlasıyla memnun edecek ve her zaman ön sırada yer alacaktır. Türkmen milleti için mücadele eden herkesin haberi ve faaliyeti sitemizde yayınlanacaktır. Bu site hepimizin sitesidir.

Milletimizin geçmişte yaşadığı, katliamlar, soykırımlar ve haksızlıkları dünya ya duyurma konusunda daha aktif bir çalışma içinde olacağız.

Bu dava için şehit olmuş büyüklerimizin mücadele azmi, bize güç vermekte ve heyecanımızı artırmaktadır.

Umarız bütün milletimiz bize yardımcı olur ve sesimizi dünyaya daha gür duyururuz.

Irak Türkmen Cephesi
Türkiye Temsilciliği


Bizlere telefon ve e-posta ile her zaman ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri :
Tel : +90.0.312. 442 92 77



Kerkuk.net

No comments: