Monday 12 January 2009

Türk Bayrağı'nı Brüksel'de dalgalandırdılar








Yusuf CİNAL bildiriyor

Filistin´deki mezalime kayıtsız kalmayan Belçika´da yaşayan Türkler, başkent Brüksel´deki gösteride yer alarak, anlamlı bir kardeşlik örneği verdiler.Belçika´da yaşayan Türkleri temsil eden tüm sivil grupların katıldığı ve bazı gurup ve kümelerin kayıtsız kaldığı yürüyüşe Belçika siyasi partileri de tam destek verdi.Siyasi partiler içinde en büyük desteği Sosyalistler verdi. Ardın dan Yeşiller Partisi mensupları da yürüyüşe katılarak tam destek verdiler..




Ama adını buradan zikretmek istemiyoruz.Son yıllardaki politikaları ile hedefde olan bir büyük kuruluşumuzun adı ve esamesi bu yürülüşte hiç ama hiç yer almadı.. Acaba nedendi? elbette bunu açıklayacak mercii biz değiliz. Görünen o ki bazı dini cemaatlerin dışında kalan kuruluşlar bu gösteriye destek vermediler..




Ama bir başka şey vardı; o da gösteriye tüm aşırı uçların destek vermesi idi..Hasselt´te yapılan gösteriye de bu büyük kuruluşumuzun destek vermediğini dile getiren vatandaşlar;´ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın Belçika´ya geleceği bu kurumlarda ilan edildi.




Keşke bu yürüyüşte ilan edilse ve gerekli katılım sağlansaydı´demekten kendilerini alamadılar..




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın yürüttüğü politikaya ters politika yüretenlerin amacını ve zihniyetini biz anlamadık.. Anlayan varsa YeniHaber´e yazabilir..


YENİHABER GERÇEKLERİ TÜM ÇIPLAKLIĞI YAZIYOR,TAKİP EDİYOR...YENİHABER BELÇİKA TÜRKLERİNİN GÜR VE CESUR SESİ.. NEREDE TÜRKLER ORADA YENİHABER..



http://www.yenihaber.be/go.php?go=3010f25&do=details&return=last_news&pg=1
ve :
Gün birliktelik günüydü,nerede kaldınız?

http://www.yenihaber.be/go.php?go=3010f23&do=details&return=last_news&pg=1

No comments: