Thursday 18 September 2008

Kafili İlçe Meclisi Başkanı


Kerkük ilçe meclisi başkanlığı görevi bugün resmen onaylandı. Kerkük İl Meclisinde bugün yapılan oylamada 21 üyeden 17'sinin evet oyunu alan Munir Kafili resmen ilçe meclisi başkanı oldu.

Oylamaye dört üye katılmadı. Kerkük'teki muhtelif kesimleri temsil eden Kerkük ilçe meclisi içinde farklı kesimlerden 21 üye bulunuyor. Bugün yapılan oylamaya 21 üyeden 17 üye katılarak meclisin başkanı Munir Kafili seçildi.Oylamanın ardından ilçe meclisi başkanlığına her kesin kendisine aday göstermesine izin verildi.daha sonra oylamaya geçildi ve Irak Türkmen Cephesi Seçim daire müdürü Munir Kafili Kerkük İlçe meclisi başkanı seçildi. Munir Kafili oylamanın ardından yemin ederek resmen görevine başladı.


Kerkük İlçe meclisi başkanı seçilmesinin ardından Türkmeneli Televizyonuna konuşan Munir Kafili kedisine evet oyu verenlere teşekkürlerini sunarak görevini en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışacağını dile getirdi. Kafili konuşmasında Kerkük halkına her türlü yardım ve Kerkük'ün kalkındırılması için çalışacaklarını dile getirdi.


Türkmeneli TV

No comments: