Wednesday 6 April 2011

Bu Milli yoldan ayrılmayız, Sadun Köprülü

Bu Milli yoldan ayrılmayız

Yazan: Sadun KÖPRÜLÜ

Büyük Türk Milletinin tarihinde güneş gibi, ışığını, ısısını her bir yana saçan çok önemli parlak yıldızı olarak hiç sönmeyen karanlık yaşantımıza aydınlık taşarak, dünyada tanınan büyük şahsiyetler, liderler, Şehitlerimiz bulunmaktadır.

Yüce, ulu tarihimizde Türk aydınlarımız, şahsiyetlerimiz, büyük Türk milletimizin uğrunda geleceğine yönelik, değer vermekle milli dava yolunda çok önemli işler yapmışlar, çalışmalarıyla tarihimize özverilikle geçerek, altın heriflerle damgasını vurmuşlardır ve kendilerini Türk milletine adamışlardır.

Büyük liderlerimizin Başlatmış oldukları milli mücadele hayatlarının sonuna kadar siyaset içinde varlıklarını sürdürmekle, doğru, temiz Türkçü milletsever kuşakları genç Boz kurtları yabancı ellerden, yayımcı akım kötü düşüncelerden, yıkıcı ilkel etkisinden kurtarmakla, doğru, dürüst, çalışkan, Türkçülük, Ülkücülükle coşan bu kuşaklarımız, milli ilkeyle sistemli Türk milliyetçiliğini, Turancılığını öğretmekle, büyük Liderlerimizin bütün sağlam Türk olanlara çalışma milli hakları vardır, bu uğurda gençlerin, yiğitlerin yetirmesinde büyük katkıları olmuştur.

Bizler bu Milli Türkçülük yolunu atılgan, çalışkan aydın öğrencilerimize, gençlerimize göstermek üzerimize düşen kutsal görevi birlikte ödemeliyiz, milli mücadele dava yolunda haklarını, yorgunluklarını vermiş oldukları kanlarını, şehitlerimiz asla ödemeyeceğiz. Türkçülük Şuurumuz, gönül borcumuz için liderlerimizin, büyüklerimizin yollarında yürüyerek, hiç bir zaman dönmeden, ayrılmadan erek prensiplerimize doğru kendimizi bayrağımız, toprağımız, Türk dünyamız için adamalıyız.

Kerkük Irak Türklerinin de, Milliyetçilik, Türkçülük, Türkiye’yi anavatan bir kurtarıcı sanarak uzun yıllardan bu yana tarih yapraklarına atılganlık, kahramanlıkla girerek, büyük devletler kurmuşlardır.

Ve milli davaları yolunda yüzlerce şehitler vermiştir. Dinamik bir yapıya sahip olmakla sürekli gelişme, kalkınma uygarlaşma ilerlemekle kendi konumlandırmakla temel şuura yeni dinamiklere yorumlamayı bilmekle, çok önemli adımlar atılmıştır. Her zaman Milletini severek Türk sevdalısı olmuşlardır.

Büyük Türk milleti yardımı, hizmeti, varlığı için Anavatan, Türkiye'mizi kalkması için devletler içinde önder olması için, milletimizin birliği kalkınmasını mutluluğuna her alanda ilerlemesine ne gerekiyorsa onu yapmakla, Bu uğurda hiç bir özveri can, kan vermeden kaçınmadan bizde bu kutsal milli Türkçülük ödevimizden, görevimizden kaçınmamalıyız, üzerimize düşen bu milli görevlerimizi annemizin sütü gibi temiz olarak başarmalıyız, toprağımıza, Al bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, Andımıza sahip çıkmalıyız. Milletimiz düşünce şuuruna ve kültürüne önem vermekle, belli başlı öngörülerde haklı olarak, Türk milletinin özelliklerini toplumsal, kültürünü, efendilik, şeref, töresini yansıtarak değer sunmuştu.

Kerkük Irak Türklerinin siyasi erek ilkesini toplumun tümüne anlatmakla, konuşmakla, her bir kesimde ayrımcılığı Mezhep, İklimciliği kaldırmakla, buda bizde olmadığı için diktatör Saddam, ve öteki rejimlerin bunu ortaya atmaya uzun yıllar çalışmışlardır. Bizler Türkler olarak şehirli, köylüsü de doğru anne babalı Türklerle kucaklaşmakla, hoşgörü birlikte yaşamak beraberlikle milli Türkçülük ilkesini yaymakla, birlik dirilik el gönül duygu birleşmesi için çalışmakla, bu yolda her bir türlü özveriliğe katlanmaktayız.

Türk milletimizin ciddi çalışma yorulmasıyla, saygınlık kazanmakla, siyasette güven duymakla, mücadelesinde sürekli kararlı olarak, yoluna ilkeye, bayrak, vatana, toprağa, sevgisini kavramakla, gönlü Türkçülük, Ülke, Bayrak, Toprak, sevgisiyle kafası hizmet etmekle, duygu milli aşkla dolan baba yiğit gençlerimizin, Öğrencilerimizin birbirlerine yaklaşma birliğiyle iç milli duygu sevgileriyle bu vatan onların, ümitleriyle üzerinde yükselmekle kalkacaktır. En önemlisi Türk milleti büyük Türkiye'yi kurmakla milliyetçilik, Türkçülüğe doğru yürümekle, bilgi gelişme iletmeyle teknoloji gelişmesiyle, ekonomisini birliğimizle yardımlaşmayla düzelmesi, iyileşmesi için, dönüşüne hazırlanması çalışmaların hızla tamamlanması gerekmektedir.

Çalışmayı çabuk kavramakla geçmişle geleceğin arasında, bağlık kopmadan, sosyal hayatımızı derinden etkileyen değişim, dönüşüm doğru anlamlarla milletimizin her bir yararına görevlenerek hazırlanmalıyız. Birbirimize yaklaşım, birliğimiz tüm Türk dünyasında hoşgörü saygıyla karşılaşır.

Bizler çabalar sarf etmekle doğru birliğimiz yolundan ayrılmadan zorluk, çetin engelleri aşmakla, gelişen ululaşan Türkçülük şuuru geleceğe uzanarak yolculuğunu başarmakla Atatürk, Oğuz han, Enver Paşa, Nihal Atsız, Ziya Gök Alp, Alparslan Türkeş, Elçi bey, Şeh Şamil, Cemil Kırım oğlu, Muhammed Taki Zehtabi, Necdet Koçak, Rıza Demirci, Abdullah Abdulrrahman, Adıl Şerif, Mehmet Korkmaz tüm Şehitlerimize uzanarak, her türlü engelleri aşarak, yoluna Dokuz ışı, Ülkücüler, Boz kurtlarla devam edecek, bunun güçlü kaynağı Türkçülük, Milliyetçilik, Ülkücülük tecrübeli birikimi biricik millet, vatan toprak sever Türkçülerdir.

Bu yolu tutmayan, Türklüğe gönlü atmayan, millet sevgisini tatmayanlar, büyük liderlerimizin yollarını tutmayanlar, bu büyük millete hiç bir zaman yaramazlar. Milletimizin Onur, gurur, birlik duyacağı için milliyetçi doğru Türkçü, Demokratik hukuk devleti olarak, Türkçü politikacıların görevi birlik, beraberliğimize bütünleşmemize diriliğimize etki zarar gelmeyen milliyetçi, Türkçü Türkiye’mizin sona dek varolması parlaması, İlerlemesi düşmanlara hizmet edenleri vatanı bölen ajanslardan katillerden, İşbirlikçilerden kurtarmakla, Türklük, Türk dünyası için kucak açan bir yurt etmekle ve Türklükle coşarak, yalnız Türklere kalacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti Türklerindir Türklere de kalacaktır, Al bayrağımız sonsuza dek şehitlerimizin kanlarıyla dalgalanacaktır, taşımızda, toprağımızda, denizimizde, göğümüzde, dağlarımızda, canlanacaktır Türk dünyası yurduda olarak hep Türkçülükle tanınacaktır, birliğimizle, varlığımızla yaşayacaktır. Büyük lider Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünden sonra gönüller Türkeş, Türkeş diye atarak bu milli davayı gençlerimiz İzlemektedirler. Türkeş paşa, Atatürk ölmedi onların yolunu tutan kahraman, yiğit Türk milleti bulunmaktadır.

Bizce en önemlisi tün dünya milletleri kahraman büyük Türk milletini iyice tanıması ve iyice bilmesidir. Türk milleti 16 devlet İmparatorlar uygarlık kuran tarihli milliyetçi bir millet olarak, kutsal Türk tarihini dünya okumalı gerçeği kavramalı. Bu yurtlar, bu topraklar Türklerin yurdu olarak, hep Türklerinde kalacaktır.

Ne mutlu bizlere başımız gökyüzüne kaldırmakla bugünde bağımsızlığına, özgürlüğüne kavuşan Türk Cumhuriyetlerimiz varoluşu bizlere güç vermekle, bir gün gelecek ki yakında İnşallah Allah’ın yardımıyla Türkler birleşecekler büyük devletlerini kuracaklar.

Bizim Türkiye devletimiz düşmanların arzu ümit ettiği gibi hiç bir zaman etnik mezhep ayrımcılığı olmayacak. Milliyetçi Türkçü insanlarımız da Türk milletinin çıkarını her şeyden, canından bile önde görmekle, Savunucusu olarak, temiz yoluna devam ederek, çalışacaktır ve canıyla, kanıyla, Kahraman Türk ordusu Mehmetçikle toprağının koruyacaktır.

Bu Yüce tarihimizde bu kutsal dava Türkçülük uğruna vermiş olduğumuz Türk şehitler, yolumuzu onların kanlarıyla aydınlatarak, düşmanlarımızı da iyice tanımakla bilmeliyiz.

Acımayan, kıyıcı düşmanlar Tarihte insanlığa Türklüğe yapmış oldukları baskı, zulüm işkenceler gelecekte bu haklar gitmeden alınarak kuşaklarımız Türkçülük bayrağını elleriyle Türk ülkesinde şehit büyük Liderlerimizin kanlarıyla dalgalandıracaklar.

Türk milletinin taşıdığı bayrak kutsal Türk milliyetçilik davası uğrunda ölmek, Türk düşmanı hainlerin kurşunlarıyla canını, kanını veren toprağa düşerek şehitlerimiz kılıç kıran Boz kurtlar şehit kardeşlerimizin ruhları her an bizimle beraberdir, onlar canlarıyla hak yolunda vatan Türkçülük, uğrunda şehit oldular, onlar şehitlerimizdiler, şehitlerimiz büyük milletimizin özgür mutlu bağımsız tüm milli haklar elde etmeleri için varlığı beraberliğini kurmak için mücadeleyi sürdürmekle şehit olmuşlardır.

Artık hiç bir zaman Türkçülük, Türkeş sevisini gönlümüzden, iç duygularımızdan atmayarak, Başbuğ Türkeş’in yolunda davasıyla bırakmış ilkesiyle Türkçülük milli davamızı ölene tek başaracağız, dünya Türkleri olarak bu yolda kanımızı, canımızı vererek yürüyeceğiz Alparslan Başbuğ Türkeş’in ölümünün yıl döneminde bizler büyük Türk milleti olarak bu milli Türkçülük davamız yolunda birleşerek, Atsız ile Atatürk, Türkeş ile yaşamalıyız çünkü onlar ölmediler onlar bizim İlkemizde, bilinç düşüncemizde gönlümüzde yaşamaktadır.

No comments: